Veckans tips – Belysning
S

Surfland tipsar dig om nätets bästa fynd oavsett produktkategori. Vi består av 4 styckna hängivna personer som älskar att göra klipp på nätet. Med hjälp av Google, Prisjakt, bloggar och kontaktnät så håller vi ständigt utkik efter de senaste fynden. Du som läsare kan med hjälp av oss spara pengar och tid och tjänsten som vi erbjuder är helt gratis!

Behöver du ny belysning till bilen?

Bilen är en central punkt hos varje familj. Denna veckan kan vi rekommendera belysning från Ljusgiganten som har en pågående kampanj på sina extraljus där du kan handla 3 stycken led extraljus och endast betala för 2! Angelica som jobbar hos oss på redaktionen har tidigare testat dessa lampor och hennes bedömning är enbart positiv. Detta är ett givet köp Angelica, lamporna är billiga även utan kampanjpris så valet i detta fall är med andra ord väldigt enkel!

Ljusramp led för den utseendefixerade

En del bilförare tycker inte om extraljus lampor av flera anledningar. Framförallt tar de upp plats och förstör lite av bilens uteseende. I detta fall rekommenderar vi att man istället funderar över en ljusramp led med Cree dioder. Skillnaden är inte så stor rent prestandamässigt men det blir utan tvekan snyggare med en ljusramp led än runda lampor tycker Angelica som använder båda lösningarna. Tänk att du kan behöva ta hjälp av en bilfirma för att montera dina extraljus eller din ljusramp om du inte sedan tidigare har någon erfarenhet av montering. Om du kör på mörka motorvägar så är det perfekt med extraljus, men tänk på att montera toppstag så att lamporna inte vibrerar!