Kampanj på webbhotell
D

Den svenska webbleverantören Egensajt har nu en kampanj på sitt webbhotell, så passa på att fynda medan du kan. Egensajt utmärker sig framförallt på två punkter enligt mig, den ena är stabiliteten då tjänsten i princip aldrig strular, och den andra är kundtjänst. Hos dom blir inte bara väl bemött utan kunskapen hos deras medarbetare är fantastisk. Det är sällan jag upplevt samma positiva bemötande, trots att jag ständigt återkommer med liknande frågor och problem. Det är som jag tidigare nämnt inte lätt att hitta ett bra webbhotell i Sverige, men nu känns det som att jag äntligen har hittat rätt. Egensajt har inte sveriges lägsta priser men kan istället stolt hävda sveriges bästa webbhotell, vilket enligt mig är viktigare. Om man jämför vad man får för pengarna så tycker jag att priserna är dom bästa på marknaden just nu.

Tänk på följande när du väljer webbhotell

  1. Priset – måste vara i nivå med vad som erbjuds.
  2. Uptime – Detta är viktigt så att sidan inte ligger nere och är oåtkomlig för dina besökare.
  3. Kundtjänst – En trevlig kundtjänst är bra, men en duktig kundtjänst ännu bättre.

Jag använder mig inte av några affiliate länkar då jag inte har något egenintresse så därför är det bäst att ni själva surfar in till Egensajt om ni är intresserade av att ett nytt webbhotell.